De top 5 kristallen om cadeau te doen

Er zijn honderden kristalstenen die worden aanbevolen om te gebruiken. Onlangs heeft een van de toonaangevende edelsteenwinkels, Ruben Robijn, de top 100 kristallen van Ruben Robijn vrijgegeven. Deze zijn erg in trek bij het publiek. Dat komt niet alleen door de prijs en de schoonheid, maar je ziet ook dat deze top 100 kristallen je een positieve aura kunnen geven. Het is zonde als alleen jij de goedheid van deze kristalstenen kunt ervaren. Het zou dus mooi zijn als je het verspreidt door de kristalsteen als cadeau te geven. Hier zijn de top 5 kristallen om cadeau te geven.

Deze kristalstenen hebben veel voordelen en zijn geschikt als cadeau

Onder de top 5 kristallen om cadeau te doen, is de eerste het Amber-kristal. Amberkristal wordt ook vaak een schoonheidssteen genoemd omdat wordt aangenomen dat het je huid beschermt tegen straling en gifstoffen. Deze kristalsteen is perfect als cadeau voor je partner of vriendin. De tweede is het Onyx-kristal. Onyx-kristal is zeer geschikt als cadeau omdat het naast zijn charismatische en elegante zwarte kleur ook nuttig is om je te genezen van schimmelinfecties en waarvan wordt aangenomen dat het het huidregeneratieproces helpt. Op die manier is het onyx kristal cadeau het juiste cadeau voor je vriend of familie die huidproblemen heeft. De derde is Amethist-kristal, dat vaak gewoon amethist wordt genoemd. Amethisten zijn gewild bij veel mensen omdat ze verschillende positieve effecten hebben op de gezondheid. De vierde is het Robijn kristal. Het rode kristal is niet alleen erg mooi om als sieraad te gebruiken, maar het kan ook helpen de huid te hydrateren en het verouderingsproces te vertragen. Dit komt omdat robijnen vitamine A bevatten. Het vijfde kristal is smaragd. Smaragdkristallen zijn geschikt als cadeau omdat het stenen zijn met een hoge energie. Deze stenen zijn het meest gewild. Vanwege de inhoud en eigenschappen die goed zijn voor de gezondheid, vooral voor de gezondheid van de huid, wordt smaragd veel gebruikt als een mengsel om gezichtscrèmes te maken. Het lijdt geen twijfel dat als je smaragdkristallen cadeau geeft aan iemand die graag voor zijn/haar gezichtshuid zorgt, dat heel nuttig zal zijn en hem/haar zeker gelukkig zal maken.

Het juiste kristal kiezen om als cadeau te geven

Alle kristallen stenen zijn mooi, kostbaar en nuttig. Wanneer je een kristalsteen cadeau gaat doen, kun je deze kiezen op basis van de dag, maand of specifieke dierenriem die bij je past. Op die manier zullen de voordelen en effecten van de aura nog meer worden gevoeld.

Waar koop je kristallen stenen om cadeau te geven

Als je eenmaal weet welke kristalsteen je wilt kopen als cadeau voor een speciaal iemand, dan is de volgende stap die je moet doen het vinden van een vertrouwde webshop die hoogwaardige kristalstenen verkoopt. In de webshop vind je verschillende soorten mooie kristallen die je cadeau kunt doen. 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *