Juwelen en accessoires vooruitzichten komend jaar

We zijn alweer bijna dichtbij 2019. Sinterklaas komt eraan, kerst. Een van de beste cadeaus om te geven tijdens deze feestdagen mijns inziens zijn juwelen. Maar juwelen zijn natuurlijk wel enigszins tijdgebonden. Je wilt een gift geven waar de ontvanger echt iets aan heeft. Sieraden die komend jaar hip zijn. Je wilt iets unieks geven, niet dat ze direct ook bij de Hema of Bijenkorf zien liggen in de schappen. En het moet natuurlijk ook weer niet te duur zijn. In dit artikel geven we raad.

Allereerst, een perfect dit jaar tijdens Sinterklaas surprise o.i.d. is een gouden slavenarmbandje. Slavenarmbandjes worden het helemaal in 2019. Ze zijn al redelijk in trek dit jaar en voorgaande jaren ook wel, maar 2019 zullen we de gouden slavenarmbandjes nog meer gaan zien in het Nederlandse straatbeeld. Gouden sieraden hoeven niet per se duur te zijn bewijst ikbensieraden.nl keer op keer. Zie hier hun gouden slavenarmbandjes overzicht: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/slavenarmband/. Hier kun je dus al voor minder dan 15 Euro een gouden slavenarmbandje aanschaffen. De modellen zijn uniek en zeer zeker geen eenheidsworst, dus geheid dat je een cadeau geeft dat de ontvanger nergens anders zal kunnen vinden.

De Ibiza trend is al jaren aan de gang, en will stay strong in 2019. Dus alle Ibiza stijl sieraden, die typerende boheemse of hippie stijl die zullen we weer veelvuldig terugzien. Ook leuk midden in de winter om nog een beetje op te fleuren deze armbandjes: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/ibiza-armbandjes/. Voor prijs hoeft men het niet te laten kan er net zo goed een stuk of 3 bestellen dan weet je zeker dat de ontvanger van het cadeau er eentje heeft die naar eigen smaak is.

Verder, zijn opaal kettingen hot komend voorjaar. Dit is wel echt een nieuwe trend, gebruik van het materiaal opaal in zijn algemeen zal toenemen, het is fijn betaalbaar materiaal, met een aparte look.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *