Matchende ringen kopen doe je zo!

Een leuk nieuwe outfit gekocht maar om uw outfit nog net leuker te maken wilt u nieuwe sieraden erbij om de complete look af te maken. Het is lastiger dan het lijkt om de juiste ringen, oorbellen en kettingen te kopen die ook nog is matchent moeten zijn bij uw kleding. Waar moet u op letten en wat is mooi ?

Matchen met je outfit

Om uw nieuwe outfit voor kerst, verjaardag of andere leuke gebeurtenissen af te maken is het ontzettend leuk om sieraden erbij te dragen. Heeft u een zwart jurkje ? draag een leuke gouden ketting of ring erbij om extra leuk er uit te zien. Goud of rosé staat erg leuk bij zwart,wit of grijs. Zilver staat daarnaast ook erg leuk op zwart of op juist een felle kleur.

Soorten sieraden

Er bestaan honderden soorten sieraden in verschillende maten en prijzen. Je hebt tegenwoordig ringen voor een miljoen maar je kan ze ook krijgen voor vijf euro. Daarnaast heb je ook kettingen met een gewicht van drie kilo maar ook kettingen met een wat draagbaarder gewicht. 

Sieraad bij een kleding stuk is tegenwoordig onmisbaar en wordt steeds vaker gedragen door mannen ook. Vroeger werden sieraden alleen gedragen door vrouwen en was een sieraad een kenmerkelijk vrouwen ding, tegenwoordig is dat heel anders en is een sieraad voor de man ook erg aantrekkelijk en zie je vaker mannen met ringen, kettingen of armbanden lopen.

Een sieraad kan iets kostbaars met zich mee brengen of iets met emotionele waarde, een ketting kan bijvoorbeeld van je over-over-overgroot oma zijn en waar dus emotionele waarde aan zit. Een ring wordt gebruikt als verbond bij een huwelijk, omdat er bij een ring geen einde en ook geen begin zit. Een ring is dus een vorm van iets kostbaars en iets met emotionele waarde, trouwringen zijn vaak ook wat duurder dan ringen die je even snel in een winkel koopt.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *